Vinterprogram 2013/2014

Gymnastikafdelingen tilbyder følgende aktiviteter i vinterhalvåret 2013/2014.

Abekatte sjov
For alle børnehavebørn. Vi laver gymnastik, balancerer, leger, hopper, springer og laver abekattestreger. Vi synger og danser og har det sjovt.

Hver tirsdag (første gang d. 1. oktober) kl. 16.00-17.00. Det koster 250 kr. for sæsonen.

Instruktør: Linda Sørensen & Mette Allerup

Spring
Vi deler hallen i to, så det er plads til både 0.-2. klasse og 3.-5. klasse.  En time fuld af sjov og fart. Vi lærer at gå på hænder, slå fede vejrmøller og araberspring og springe på trampolin… og meget, meget mere.

Hver tirsdag (første gang d. 1. oktober) kl. 17.00-18.00. Det koster 300 kr. for sæsonen

Instruktør: Christina B Thomsen & Kirstine Pepping

Z-Dance
Z-Dance er dans med masser af glad musik i forskellige stilarter såsom salsa, reggaton, cumbia, bollywood, merenque og en masse pop.

Dansen handler om at gøre træningen til en fest, hvor vi slipper alle dagens bekymringer og indtager dansegulvet med højt humør og energi. Alle kan være med, og der er tale om simple trin i lette koreografier – men med høj intensitet.

Sisse er uddannet stepinstruktør ved Clubmix v. Kenneth Stenlund, og certificeret Zumba instruktør i basis 1 og 2 samt Zumba toning, og har undervist i step siden 2006, og i dans siden 2009, da Zumba-feberen ramte Danmark.

Hver tirsdag (første gang d. 1. oktober) kl. 19.00-20.00 Man skal min. være 15 år. Det koster 450 kr. for sæsonen.

Instruktør: Sisse Kit Jensen

Dans
Dans for alle friske piger og drenge i alderen 9-13 år. Igennem sæsonen vil danserne blive præsenteret for flere forskellige dansestilarter. Danserne vil vise hvad de har lært ved det store afslutningsshow til foråret.

Instruktøren er Sandra, hun er 15 år og opvokset i Gærum. Tilbage 2010-2011 sæsonen havde hun holdet ”Cool Kids” i Gærum. Hun har danset i 9 år, og har stor erfaring inden for mange dansestilarter.

Hver onsdag (første gang d. 2. oktober) kl. 16.30 -18.00) Det koster 300 kr. for sæsonen.

Instruktør: Sandra Severinsen

Herrefight
Holdet for dårlige tabere! For alle mænd – ung som gammel (dog min. 18 år) Det er vintermotion, når det er bedst! Vi spiller hockey, men er der stemning for at spille fodbold, volley eller andet, så gør vi også det. Der er plads til alle, uanset kondital. Også når vi tager 3. halvleg…

Hver torsdag (første gang d. 3 oktober) kl 19.30-21.00. Det koster 300 kr. for sæsonen.

Instruktør: Søren Abildgaard

Mavedans
Mavedans er en feminin, sensuel og graciøs dans, der kan danses af alle kvinder, i alle aldre og størrelser. Alle dele i kroppen bliver bevæget, dog med meget fokus på mave, hofter og arme. Du skal komme i tøj du kan bevæge dig i. Nogen foretrækker stramtsiddende, andre løst siddende tøj. Begge dele kan bruges.

Har du et mavedanser bælte må du meget gerne medbringe dette, men ellers vil der være lånebælter.

”Smagsprøve” søndag den 27. okt. Kl 13.00-14.30 (holdet starter først rigtigt op efter jul)

Hver søndag (første gang d. 5. januar) kl. 13.00-14.30. Det koster 200 kr for halvsæsonen.

Instruktør: Michelle Fick

Har du lyst…
Alle aktiviteterne foregår på Gærum Skole i hallen. Har du lyst til at deltage møder du blot op på de nævnte tidspunkter.

(Der tages forbehold for ændringer)

Denne besked er skrevet i GIF nyheder, Gymnastik nyheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.