Senior

Stillingerne for alle klubbens hold kan ses på dbujylland.dk.

Træner for herresenior
Kasper Østergaard

Mathias Broholm Andersen

Holdleder
Poul Erik Jensen
Mail: gaerum@jensen.mail.dk

Kampfordeler

Facebook-gruppe
Herresenior har en facebook-gruppe, som du er velkommen til at melde dig ind i.  Gruppen bruges primært til at give informationer omkring kampe og træning. I videst muligt omfang vil alle informationer også være tilgængelige på hjemmesiden.

Træningstider – herresenior
Herresenior træner tirsdage og torsdage fra kl. 19.00 til kl. 20.30. Træningen foregår på “lysbanen” ved træningsanlægget på Vrangbækvej 4c i Gærum. Har du lyst til at spille fodbold i Gærum, er du velkommen til at kontakte træneren.

Træningstider – damesenior
Vores damesenior-hold deltager i DBU Jyllands 8-mandsturnering. De træner hver onsdag fra kl. 19.00 til kl. 20.30 og spiller kamp mandag. Hvis der ikke er kamp i løbet af ugen, træner de både mandag og onsdag.

Kontingenter
Herresenior: kr. 900,00 halvårligt inkl. klubdragt. Opkræves i april/august måned. På nuværende tidspunkt er kontingent 40 kr. pr. kamp og max 400 kr. halvårligt.

Fodboldseniorudvalget består af:

Nadja Christiansen
Malene Christensen
Allan Hansen
Jonas Hvid
Mads Østerballe
Jannicka Ehlers
Louise Pedersen

Der er lukket for kommentarer.