Sæsonprogram for gymnastikafdelingen 2012/13

Velkommen til en ny vintersæson i gymnastikafdelingen med masser af aktiviteter.

Igen i år har vi Herrefight og Zumba på programmet – ligesom der også som tidligere er tumlegymnastik og abekattesjov for børnene.

Som noget nyt har vi i år springgymnastik for 0. til 4. klasse på programmet. Og der er også blevet plads til at prøve kræfter med håndbolden. De voksne kan i år få “tonet” kroppen på det nye “Body toning”-hold.  Tre nye, spændende tiltag, som vi håber I vil bakke op om.

Alle vores instruktører glæder sig til at byde dig velkommen til netop den aktivitet, som du har lyst til at deltage i. Alle er velkomne og der skulle være rigtig god mulighed for at alle – uanset alder og køn –  kan få rørt sig til vinter. Læs mere om de enkelte aktiviteter under menupunktet “Gymnastik og Dans”.

Alle aktiviteter foregår i hallen på Gærum Skole.

Vi ses!

Hilsen
Gærum Idrætsforening

Denne besked er skrevet i GIF nyheder, Gymnastik nyheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.