Referat af standerhejsning 2012

Lørdag d. 4. februar 2012 var senior-afdelingen i Gærum IF klar til at starte en ny sæson op. De mest hardcore medlemmer af cafeteria-mafiaen var mødt frem sammen med spillere og ledere. Omkring 15 spillere fra herrerne var mødt op, heriblandt 2 “nye” fra ærkerivalerne Bangsbo og 1 enkelt hjemvendt fra Vrå. Som noget helt nyt var der i år også kvinder/damer med til standerhejsningen. Omkring små 10 stk af disse var mødt op. Flot!

Vejret var meget, meget flot men samtidig meget, meget koldt. Alligevel var spillerne friske og efter en forholdsvis kort tale af en på dagen noget uvant uforberedt formand, Finn Hjortholm, var spillerne klar til at råbe det traditionelle 3 x hurra for klubben. Som traditionen også byder, blev flaget sendt til tops af årets spillere i de respektive afdelinger, så Michael Skovsgaard og Belinda Christensen fik i skøn forening sendt Dannebrog til tops.

Damerne løb en tur, mens herrerne trillede ned på træningsbanen og spillede lidt småspil i den bidende kulde. Banen til trods så det faktisk ganske fornuftigt ud. Efter ca. 45 min var det ind igen til et velfortjent varmt bad, hvorefter den obligatoriske varme suppe blev indtaget i stuen i klubhuset.

Efter indlæg fra trænere og formand Finn H. fortalte Per “Gas” Jensen om årets forventninger inden for tøjområdet. Alt i alt tegner det sig til at blive en spændende sæson, hvor truppen umiddelbart virker endnu stærkere end sidste år. Det skal blandt andet nævnes, at der på dagen var mange spillere som pga. sygdom eller arbejde ikke var i stand til at møde op lørdag, men som alligevel dukkede op senere for at “vise flaget”, og det må siges at være temmelig flot. Så der bliver sikkert kamp om pladserne, hvilket helt naturligt vil medføre en bedre træningsindsats fra de fleste og en større intensitet til træningen.

Med ønsket om en god sæson for både serie 3, serie 5 og damerne samt ungdomsafdelingen, når denne starter op senere på året!

Der er lavet et lille galleri med billeder, som kan findes under: “Senior”→”Galleri”→”Standerhejsning 2012”

/ Søren H

Denne besked er skrevet i GIF nyheder, Senior nyheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.