Medaljer til Gærum IF

Så fik vi sluttet indendørsturneringen af, vi har både haft et hold med i U8 og et med i U10 – i DBUs turnering.
Begge hold har spillet mange gode kampe. Der har været sejre, uafgjorte og nederlag – men fælles for begge hold er, at man har kæmpet og slidt, også når modstanderne måske har været et hak bedre.
Sæsonen har vi afsluttet med Frønse cup i Østervrå.

U10 holdet vandt deres første kamp 3-1, men tabte så de to næste 2-1 og 4-1 – og røg dermed ud af deres pulje.

U8 holdet startede med at vinde 2-0 over hjemmeholdet Østervrå, et hold som man har spillet mod to gange tidligere, med to uafgjorte som resultat. Anden kamp var mod Tårs, og den blev tabt 1-0 på et meget uheldigt mål. Sidste kamp var mod Hørby som blev slået sikkert med 2-0. Da Østervrå slog Tårs 2-0 i deres indbyrdes kamp, vandt Gærum puljen og gik i finalespillet.

Her ventede Sæby 1 og Sæby 2, og første kamp mod Sæby 1 blev tabt 2-0. Det skal dog siges, at vi i to perioder spillede i undertal, da vi havde en spiller skadet, og udskifterne var hjemme i Gærum.
Kampen mellem Sæby 1 og Sæby 2, endte også 2-0 til Sæby 1, og dermed var det en realitet at vi skulle spille om sølvet mod Sæby 2.

Sæby 2 kom hurtigt foran 1-0, men en næsten lige så hurtig udligning holdt os inde i kampen. Sæby 2 kom desværre foran igen, men en udligning 3sek. før tid sikrede os en uafgjort. Vi var klar til straffespark eller forlænget, men desværre skulle det afgøres ved lodtrækning. En lodtrækning som vi desværre tabte, og vi måtte derfor tage til takke med Broncemedaljerne – hvilket vi selvfølgelig er stolte af!

Denne besked er skrevet i GIF nyheder, Ungdom nyheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.