Vintertræning for herresenior

Som noget nyt har vi i år lavet en aftale med Ezee Fitness i Kattegat Siloen omkring lån af deres lokaler til vintertræningen for herresenior…

Og da 1.holdet står overfor nye udfordringer i serie 3, smugstarter vi allerede sæsonen med den første træning tirsdag den 17. januar kl. 19.00 i Ezees lokaler i Kattegat Siloen. Kom allerede kl. 18.30 til registrering og udlevering af medlemskort. Medlemskortet kan iøvrigt anvendes i “fritiden” så længe vintertræningen pågår (dvs. at der er fri adgang til Ezee fitness, mens der er vintertræning). Tilbuddet gælder alle herresenior spillere.

HUSK at melde tilbage til Flemming Gaardbo (23396459) hvorvidt du kommer…

I starten vil træningen foregå tirsdag og torsdag fra kl. 19.00 indtil det kan lade sig gøre at komme på græs. Derudover har vi kunststofbanen til rådighed hver ONSDAG fra kl. 21.00 til 22.30 (startende fra 8/2). Mere info herom senere.

Er du ny spiller i Gærum IF er du velkommen til at kontakte Flemming eller undertegnede, hvis du ønsker at deltage i træningen.

Jeg ser frem til en succesfuld forårssæson.

Med glade fodboldhilsner

Lars Sørensen

M. 29 48 63 98

 

Denne besked er skrevet i GIF nyheder, Senior nyheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.