Nyheder fra fodboldsenior 2015

26. marts 2015

Lyninfo om “opstartsfest”….

Starttid: 18:00
Dag: Lørdag 28. marts
Pris: Kr. 100, der dækker mad og “snacks”. Menuen bliver stegt flæsk med persillesovs.
Man medbringer selv drikkevarer i form af spiritus og vin, og det er IKKE tilladt selv at medbringe øl. Disse kan købes til en på aftenen favorabel pris.

26. marts 2015

Et lynhurtigt referat af spillermødet, der rent fysisk ikke fandt sted og derfor blot er opfundet ud fra trænerteamets snak…:
Evaluering fra standerhejsning til nu:
Rigtig fin start og faktisk mange til træning. Det lovede godt, da der også så ud til at være flere, der ville komme i gang, når bentøjet og arbejdstider mv passede bedre (og sikkert også vejret..). God positiv indstilling fra alles side, og det virkede til, at man havde taget de få informationer og retningslinjer til efterretning, som vi havde udstukket…..
MEN…. Desværre gror træerne ikke ind i himlen, og den seneste lille måned har da i den grad vendt op og ned på, hvordan synet er på tingene set fra vores perspektiv (man skal lige huske, at det er mig, der skriver, så jeg står 100 % inde for det her, men jeg kan ikke garantere, at Ronni og Allan er enig i alt).
Vi må efter den seneste måneds tid erkende, at opgaven har vist sig at være væsentligt større og udfordrende på den negative måde end forventet. Vi har været ramt af et absurd sammenfald af ferie, arbejde, skader mv, som jeg ikke har set magen tidligere, og det er decideret talentløst, at man ikke magter at melde afbud til hverken træning eller kamp, og det er chokerende, at man ikke er i stand til at se længere frem i tiden end maximalt 24 timer og ikke er klar over, om man eksempelvis skal arbejde, til fødselsdag eller lignende. Der er for lang tid siden meldt ud, at man bedes melde afbud på 23 23 05 35, men det er (desværre) åbenbart langt sværere at finde ud af end først antaget… Det er på samme tid både chokerende, irriterende og talentløst…. Ovenstående gælder naturligvis heldigvis ikke alle, og jeg forventer (selvom jeg alligevel er lidt tvivlende…), at man selv kan finde ud af, hvilken kategori man skal indplacere sig selv i…
Så dette må gerne forbedres.

Trænersituation pr. sommer 2015:
Som en udløber af ovenstående samt andre mindre faktorer står det klart, at Ronni og jeg med garanti IKKE fortsætter i trænerteamet, når forårssæsonen er afviklet. Allan er stadig i tænkeboks og er ikke afvisende for muligvis at fortsætte…. Har man emner som forslag eller ønsker man selv at overtage tjansen, er man meget velkommen til at kontakte undertegnede, da jeg jo stadig er en del af fodboldseniorudvalget.

Tiden fra nu og til sommer:
Set ud fra nuværende udfordringer er målsætningen for trænerteamet 100 % klar, og det er ren overlevelse i rækken. Med det nuværende engagement in mente er det utopi at tale om at være med i toppen. Det handler om først og fremmest ikke at rykke ned, og så må vi tage alt det positive derudover, som vi overhovedet kan komme i nærheden af. Vi er tilmeldt DBU-pokalturneringen og indtræder ca. medio april i turneringen…

Det var referatet….

8. marts 2015

Hej allesammen!
Der arrangeres “opstartsfest” lørdag 28. marts. Tidspunktet bliver sikkert kl. 18, og det vil foregå i klubhuset…
Vi kunne fra udvalgets side godt tænke os et overblik over, hvem (og dermed hvor mange) der har lyst til og mulighed for at deltage i forhold til bestilling af mad.
Der arbejdes på, at der vil blive serveret noget god, gedigen mad til max 100 kr. pr. deltager. Det er altså det beløb, man skal forvente som pris for deltagelse… Derudover vil “baren” være med gode priser på øl, vin, vand mv. (læg mærke til rækkefølgen… 😉 )
Når vi nærmer os datoen, vil der blive lavet en officiel tilmelding, som bliver BINDENDE… Men allerede nu har vi brug for det overblik, så man må meget gerne give en melding her i opslaget eller på 22 64 75 58 (Ronni) ang tilmelding….

Der er lukket for kommentarer.